Hopp i det! Spennende stilling ledig! DKS Innlandet søker fagansvarlig for visuell kunst.

Har du kunstfaglig og kunstnerisk kompetanse? Har du interesse for formidling til barn og unge? Da har vi jobben til deg! Den kulturelle skolesekken (DKS) i Innlandet har ledig 50% vikariat som fagansvarlig for visuell kunst med tiltredelse snarest.

DKS (Den kulturelle skolesekken) skal sikre at alle elever regelmessig får et profesjonelt kunst- og kulturtilbud uavhengig av hvilken skole de går på og hvilken bakgrunn de har. DKS-seksjonen programmerer og organiserer den regionale  DKS i Innlandet. DKS-seksjonen samarbeider med om lag 260 skoler, 46 kommuner, en rekke kulturinstitusjoner og utøvere hvert år.

Vi søker deg som

• har kunstnerisk kompetanse
  • har gode samarbeidsegenskaper
  • har interesse for og evne til å tenke formidling til barn og unge
  • liker å arbeide strukturert

• tverrkunstnerisk samarbeid
  • faglig oppdatert og hyggelig arbeidsmiljø
  • faglig interessant og utviklende arbeid
  • lønn etter avtale
  • fylkeskommunale tilsettingsvilkår med gode pensjons- og forsikringsordninger.

Finn søknadsskjema og mer informasjon om stillingen her.