For deg mellom 13 og 21 - Informasjon om kulturkortet 2020

Kulturkortet fortsetter i 2020 når vi nå er blitt Innlandet fylkeskommune. Vi er inne i en overgangsperiode og aktivitetene dere kan benytte Kulturkortet på vil være tilknyttet Hedmark. Samtidig skal vi bruke året godt på å lage en ny strategi for Kulturkortordningen videre i Innlandet fra 2021 av. Her er det mange spennende muligheter i et nytt stort kulturfylke som vi gleder oss til å ta fatt på.

Kulturkortet er for deg mellom 13 og 21 år. Kulturkortet har utstedt om lag 20 000 kort siden ordningen startet i 2010, og vi skal fortsette å nå ut til enda mer flott ungdom. Vi er i gang med å lage nye avtaler for året og håper dere benytter dere av mulighetene for herlige kulturelle opplevelser og aktiviteter i året som kommer! Bestill Kulturkort her; www.kulturkorthedmark.no 

For mer informasjon om Kulturkortet, ta kontakt på følgende:  ingunn.bekkevoll.tarebo@innlandetfylke.no

 

kulturkortet kulturnett innlandet

Hva er Kulturkortet?

Kulturkortet gjelder for alle ungdommer i Hedmark i alderen 13 – 21 år (fra og med det året du fyller 13 og ut året du er 21).

Kulturkortet for ungdom i Hedmark gir deg rabatt på forskjellige kulturtilbud i hele fylket! Med kulturkortet vil vi gjøre det enklere for deg som ungdom å benytte deg av kulturtilbudene i Hedmark. Vi jobber hele tiden med å lage nye avtaler slik at kortet skal gjelde for så mange arrangement som mulig og dekke mange ulike kulturformer.

Kulturkortet drives av Innlandet fylkeskommune.

Kulturkortet er gratis, og bestilles her.