Lurer du på hvordan Innlendingene ser på Innlandet?

Den store fotokonkurransen Innlandsbilder går nå mot slutten. Men enda er det en måned igjen – og du kan fremdeles sende inn bildene dine. Og kanskje blir det nettopp du som plukkes ut av juryen og vinner en av de flotte premiene?

Bilde: MAGI - vinnerbilde i fotokonkurransen Innlandsbilder i desember 2020. Bildet er tatt på Gitvola i Løten av Kristine Maurdal Lillejordet.

Hva er Innlandet for deg? Er det fjell, vann, dyreliv, kultur eller menneskene som bor her? Kanskje en kombinasjon? Eller noe helt annet? Bli med i jakten på Innlandets identitet gjennom våre to fotokonkurranser - Innlandsbilder. Hva kan du vinne? Folkekonkurransen: Hovedpremie 10 000 kroner. Konkurransen for profesjonelle og hobbyfotografer: Hovedpremie fotoworkshop med Morten Krogvold i Vågå til en verdi av 16 000 kroner.

Ta gjerne en kikk på alle de flotte innsendte bildene og la deg inspirere. Du finner dem her. Og aller best: Send inn dine egne bilder. Innsendingsskjema og reglene for konkurransen finner du her – og her.