KunstnerresidenserSkåbu kunstnerresidens

Skåbu Artist Residence

Kunstner Patrick Huse
Residens for nasjonale og internasjonale kunstnere med interesse for natur og landskap. Residensen er lokalisert til kunstner Patrick Huses tidligere bolig og atelier i Skåbu.

Finn Skåbu kunstnerresidens på kart

Skåbu kunstnerresidens

Besøksadresse:

Skåbuvegen 3000
2643 Skåbu

Postadresse:

Skåbuvegen 3000
2643 Skåbu
<p><img alt="" src="/link/755e2bca82e44109bf772f229beb1e37.aspx" height="1080" width="1321" /></p>
OM KUNSTNERRESIDENSEN

Kunstnerresidensen ligger i Skåbu, Norges høyest liggende bygd på 950 moh.

Bygda grenser til Jotunheimen med rike høyfjellsområder. Residensen vil legge til rette for et best mulig arbeids opphold og være guide i forhold til ulike gjøremål og steder. Det vil også knyttes kontakt til lokale myndigheter for bl.a. å styrke lokal offentlig kompetanse innen fagfeltet. Det vil også være samarbeidende prosjekter i de ulike periodene residensen blir brukt

Residensen er billedkunstner Patrick Huse’ tidligere hjem og atelierer. Boligen er på 150 kvm og fullt utstyrt. 2 atelierer med til sammen 300 kvm arbeidsareal. Det forutsettes at residens bruker har sertifikat. Leiebil som nødvendig transport følger residensen.

Skåbu Artist Residence er organisert av Patrick Huse i samarbeid med deltagerne ut fra deres behov og felles prosjekt arbeid.

Med bakgrunn i beliggenhet er det naturlig at de som søker denne typen residens har en faglig interesse for natur og den delen av naturen som kalles landskap. Det vil være ønskelig med en delvis internasjonal deltagelse, delvis fordi det kan bringe ulike innfalls vinkler til stoffet, internasjonalt samarbeid og virke nettverksbyggende. De kunstnerne som blir tildelt plass vil være erfarne kunstnere med lengere karrierer, høyt aktivitetsnivå og kapasitet. Residensen er i hovedsak forbeholdt eldre kunstnere.

OM VERTSKAPET

Patrick Huse CV

PRAKTISK INFORMASJON

Contact: Patrick Huse

Visiting adress: Baksidevegen 13, N-2643 Vinstra

Post office box: Box 8, N-2639 Vinstra

Email: art.landscape.planning@gmail.com

Mobile: 911 90 405

SKÅBU KUNSTNERRESIDENS PÅ NETT

Hjemmeside Patrick Huse