KunstnerresidenserSaksumdal tempel

AiR - Saksumdal tempel

Siri Leira og Tarald Wassvik
Saksumdal Tempel er et visningsrom for samtidskunst.

Saksumdal tempel

Besøksadresse:

Saksumdalsvegen 1341
2608 Lillehammer

Postadresse:

Saksumdalsvegen 1341
2608 Lillehammer

Telefon: 40852545

<p><img title="Saksumdal tempel" alt="Saksumdal tempel" src="/link/3c9c1e5558e24b3d86af55fee127f155.aspx" height="825" width="1314" /></p>
OM KUNSTNERRESIDENSEN

Bakgrunnen for initiativet Saksumdal Tempel er at vi ønsker å undersøke spørsmål knyttet til visning og arbeid med kunst under dagens oppmerksomhetsøkonomiske forventning. Er dette forenlig med kontemplasjon, tilbaketrukkethet og en tilværelse i distriktet? Hva vil stedet ha å si for opplevelsen av kunsten? Hva er forholdet mellom personlig motivert kunstproduksjon og offentligheten? Og hvordan kan man som kunstner være med på å formulere svar på disse spørsmålene?Saksumdal Tempel er og skal være et kontemplativt rom for kunstopplevelser og kunstproduksjon. Navnet Saksumdal Tempel er også valgt med dette som bakteppe; et bygg man kan oppsøke, som både kan betraktes utenfra og entres for en dypere opplevelse. Vi tilbyr profesjonelle kunstnere tilbaketrekning fra livs- og arbeidssituasjonen de ellers er i, samtidig som vi gradvis bygger opp en oppmerksomhet rundt deres bidrag; i lokalsamfunnet, kunstfeltet og til et bredere publikum. Dette gjør vi gjennom arrangementer og markedsføring over e-post, nettside og sosiale medier. Vi ønsker å bruke oss selv og være en del av infrastrukturen og kulturen som gjør det attraktivt for kunstnere å oppsøke distriktet.

OM VERTSKAPET

Saksumdal Tempel er et visningsrom for samtidskunst. For mer informasjon: Siri Leira: siri(at)saksumdal-tempel.no / Tarald Wassvik: tarald(at)saksumdal-tempel.no. Saksumdalsvegen 1341, 2608 Lillehammer.

 

PRAKTISK INFORMASJON

Info kommer

SAKSUMDAL TEMPEL PÅ NETT

Hjemmeside Saksumdal Tempel

Artikkel i Kunstkritikk