AiR - Natthagen

Trond E. S Indsetviken - Robert Khoury
Natthagen er en kunstnerstyrt residens på småbruket Nedre Lindberget i Julussdalen, Elverum.Vår filosofi er å leve i og med naturen.

Natthagen

Besøksadresse:

Linnerudvegen 100 - Julussdalen
2410 Hernes

Postadresse:

11.59592
2410 Hernes
<p><img title="Natthagen kunstnerresidens " alt="Natthagen kunstnerresidens " src="/link/6e51da0b1ffe4a7fb6d841ff59d82beb.aspx" height="457" width="675" /></p>
OM KUNSTNERRESIDENSEN

På det vakre småbruket Natthagen, beliggende i Julussdalen, en liten dal i Elverum kommune i det syd østlige Norge - er det skapt et kunstmiljø med lokalhistorisk museum, et koselig galleri og et lite «mikro verksted» som passer for arbeider i det lille format.

Natthagen kunstnerresidens ligger i en stor furuskog med den historiske elven Julussa og innsjøen Ryssjøen, ikke langt fra Finnskogene i Osen og Trysil.

Residensen ligger idyllisk til på et stille og fredelig sted, perfekt til å arbeide, planlegge og reflektere i ren natur og frisk luft.

OM VERTSKAPET

Natthagen kunstnerresidens drives av billedkunstner Trond E S Indsetviken og grafisk designer/ knipler Robert Khoury.

PRAKTISK INFORMASJON

Vi ønsker velkommen til norske og internasjonale kunstnere som er medlem av en offisiell kunstnerorganisasjon og som arbeider innen visuell kunst, litteratur og musikk.

For tiden har vi et lite verksted som passer for «det lille format» med WIFI-tilgang. Vi har en vakker og variert natur for «Land art» prosjekter, «Vinterstuggu» - glassveranda og en stor terrasse som er perfekt for refleksjon og skisseareid.

Du må ha med egne materialer og utstyr.

Gjestende kunstner kan bli spurt om å holde en presentasjon (se detaljer i søknadsskjema).

Gamalstu blir gjestende kunstners bolig - en Østerdal tømmerstue fra slutten av 1700-tallet. Gamalstu har et lite kjøkken, soverom og stue med sovesofa. Koselig og perfekt for en, eller to kunstnervenner. Huset er fredet og har derfor ikke innlagt vann, det tas med fra hovedhuset.

Det er innlagt strøm, panelovn og vedovn for hyggelig oppvarming, separat bad og dusj ligger 50 meter fra huset, ikke WIFI eller TV.

Vi tilbyr tre ulike alternativer for opphold:

  • 1. - 15. september
  • 16.- 30. september
  • 1. - 30. september


Lengre opphold eller andre tidspunkt kan avtales på forhånd.

Det er ikke offentlig transport hit, du må ha egen bil. Kommer du med tog til Rena stasjon kan vi avtale henting.

For tiden har vi ikke mulighet for arbeid/ oppholdsstøtte.

Detaljer om priser/ søknadsskjema finner du på nettsiden: https://natthagen.no/air-kunstnerresidens/

Epost: natthagen@natthagen.no

NATTHAGEN PÅ NETT