KunstnerresidenserBasement Residens

AiR - Basement Residens

Therese Slob
Basement Residens tilbyr en åpen tilnærming til kunstnerskap, hvor både dansekompani, billedkunstnere, musikere, filmskapere og lignende kan søke om residens.

AiR - Basement Residens

Besøksadresse:

Torggata 83
2317 Hamar

Postadresse:

Torggata 83
2317 Hamar

Telefon: 99744287

<p><img title="AiR - danseresidens hamar" alt="AiR - danseresidens hamar" src="/link/4aab08ad2b3f4346b16f08a1660439ad.aspx" height="450" width="675" /></p>
OM KUNSTNERRESIDENSEN

Basement Residens er et arbeid- og gjesteopphold i hjerte av Hamar sentrum. Residensen inviterer kunstnere til en uforstyrret og konsentrert arbeidsperiode med rom for forskning og refleksjon. Kunstnere får i denne perioden fritt spillerom til å utforske sitt prosjekt i gode arbeidslokaler, noe som vekker skaperglede, inspirasjon og er et bidrag til et innovativt kunstfelt. 

Basement Residens er i tett samarbeid med PS:En Arena for Dans, som bidrar med lokaler, overnatting og visningsarenaer. Det utlyses to residenser i året og hvert opphold kan være opp mot to uker. Arbeidsoppholdet vil åpne for en avslutning med en visning/utstilling/installasjon i byrommet eller Basement Scene. Videre vil kunstnerne få mulighet til å vise frem arbeidet sitt under MOVE dansefestival eller Dans på stien. 

OM VERTSKAPET

Therese Slob kommer fra Stange og er utdannet jazzdanser ved Kunsthøgskolen i Oslo og ved Kate Simmons School of Dance i England. Les mer om Therese her. 

PRAKTISK INFORMASJON

Mer info om residensoppholdet finner du her 

BASEMENT RESIDENS PÅ NETT

https://www.psdans.no/

https://www.movedansefestival.com/

(2) PSdans | Facebook

PsDans (@psdans) • Instagram-bilder og -videoer