KunstnerresidenserDen Brune Koia

AiR - Den Brune Koia

Morten Haugmo
Den Brune Koia (DBK) er et sted for utvikling av smykkekunst med utgangspunkt i materialer og konsepter.

Den Brune Koia

Besøksadresse:

Nordre Fløgen
2435 Braskereidfoss

Postadresse:

Nordre Fløgen
2435 Braskereidfoss

Telefon: 95813381

<p><img title="Den brune koia" alt="Den brune koia" src="/link/e9653e21e9144ec1a1077a0b53172fe5.aspx" height="485" width="675" /></p>
OM KUNSTNERRESIDENSEN

Den Brune Koia (DBK) er et sted for utvikling av smykkekunst med utgangspunkt i materialer og konsepter. DBK har primitiv off-grid innlosjering i en koie fra 1800 tallet. Det er tilgang på verksted, atelier og ikke minst naturen. DBK er lokalisert på Nordre Fløgen, Våler Finnskog. Et område der det tidligere var sæterdrift. Området har flere naturreservat og mulighet for unike naturopplevelser med toppturer, langrenn, padling, sykkel og skateboard. Mangfoldig dyreliv med gode muligheter for å oppleve ville dyr som elg, rev, lappugle, ørn, rådyr, bjørn og ulv mv. Se webside for søknadsprosess.

Residensen drives av kunsthåndverker Morten Haugmo.

OM VERTSKAPET

Morten Haugmo er en smykkekunstner som lager objekter for utstillinger i gallerirom. Praksisen er mangfoldig med arbeid i materialer og utvikling av konsepter. Morten Haugmo er utdannet gullsmed og har høyere utdannelse fra kunsthøyskolen i Oslo. Morten Haugmos arbeider er representert i samlinger ved Nasjonalmuseet og KODE.

https://norskekunsthandverkere.no/users/morten-haugmo

MortenHaugmo.no

Go to the website for information in English

PRAKTISK INFORMASJON

Se webside for info

DEN BRUNE KOIA PÅ NETT

https://www.denbrunekoia.no/