Korona-støtte fra Sparebankstiftelsen Hedmark

Sparebankstiftelsen Hedmark kom i dag med informasjon om støtte til kultur og frivillighet - nå i den vanskelige Koronasituasjonen. Samtidig informerer de om ny søknadsfrist – 1. april.

Alle lag, foreninger, kulturorganisasjoner, artister og utøvere som samarbeider med oss skal føle seg trygge på at vi står ved deres side, også gjennom koronakrisen, sier Sparebankstiftelsen i en pressemelding.

Vi er med frivilligheten og kulturen også i vanskelige tider

Vi har et nært og godt samarbeid med mer enn 200 aktører i Oslo, Akershus og Innlandet. Til sammen engasjerer disse hundretusenvis av mennesker i vår region gjennom idrett, folkehelse-tiltak og kulturopplevelser, forteller Stiftelsen.

 

Sparebankstiftelsen Hedmark Foto: Sparebankstiftelsen Hedmark 

Mange rammes

- Dessverre rammes mange av koronakrisen gjennom kraftig redusert aktivitet, avlyste arrangementer og generelt inntektsbortfall. Det er bekymringsfullt, ikke bare for de det gjelder, men også for lokalsamfunnene som mister aktivitet som engasjerer, inspirerer og gleder.

Nye muligheter 1. april

- Det er ikke noe nytt at frivillige i alle år har jobbet gratis døgnet rundt, til det beste for nærmiljøet. Det nye er at nå må vi alle trå til. Denne dugnaden er kanskje den tøffeste vi har opplevd, vit da at denne, ja den står vi sammen om. Vi svikter ikke frivilligheten og kulturlivet i disse tider, nå som vi trenger det som mest, understreker Sparebankstiftelsen og minner om ny søknadsfrist 1. april

Les mer på Sparebankstiftelsen Hedmark sine sider her.

Vis mer