Ukrainske kunstnere gjester Senter for keramisk kunst (SKK)

To keramikere fra Ukraina skal i et halvt år arbeide ved senteret i Ringebu forteller leder for SKK, Torbjørn Kvasbø.

13 mill. til inkludering i kulturlivet - søknadsfrist 1. mars

Kulturtanken søker prosjekter som styrker barn og unges deltagelse i et inkluderende kulturliv.

2 millioner til romanifolket- og taterkulturen

Kulturrådet har delt ut midler fra tilskuddsordningen «Den kollektive oppreisningen til romanifolket/taterne».

Spelejenta på turné i Valdres

Den kulturelle skolesekken er på turné basert på en tekst av Jon Fosse og på dans og folkemusikk fra Valdres.

Bibliotekene har fått prosjektmidler til aktiv formidling

Nasjonalbiblioteket tildeler 856 000 kroner til aktiv formidling ved 12 folkebibliotek i Innlandet.

Kunstprosjektet Tankeplass får 3,4 millioner

Sparebankstiftelsene Hedmark og DnB har begge bevilget 1,7 mill til kunst i fem nye Innlands-kommuner.

Bli med inn i Kunsten å lære-undervisningen

I to år skal skoler i Innlandet bruke kunstfaglige undervisningsmetoder. Ensomme troll er én av dem.

Mangfold i kultursøknader

Kunst og kulturseksjonens tilskuddsordninger hadde frist 1. november og 170 prosjekter søkte støtte.

Utvider UngINN-crewet

UngINN har ansatt flere ungdom og består nå av tre jenter og tre gutter fra hele Innlandet.

Nekrolog for en gravhaug

Kulturarv har undersøkt den store haugen på Elvsholmen, og melder med sorg at det ikke er en gravhaug.