Hva er det beste med å være ung i Innlandet?

Det var spesielt fem ord som gikk igjen blant de 774 ungdommene som sendte inn bidrag.

Fylkeskommunen kan få større ansvar for kulturmidler

Opprettelsen av regionale kulturfond er under utredning. Innlandet fylkeskommune ønsker større handlingsrom velkommen.

Ukrainske kunstnere gjester Senter for keramisk kunst (SKK)

To keramikere fra Ukraina skal i et halvt år arbeide ved senteret i Ringebu forteller leder for SKK, Torbjørn Kvasbø.

13 mill. til inkludering i kulturlivet - søknadsfrist 1. mars

Kulturtanken søker prosjekter som styrker barn og unges deltagelse i et inkluderende kulturliv.

2 millioner til romanifolket- og taterkulturen

Kulturrådet har delt ut midler fra tilskuddsordningen «Den kollektive oppreisningen til romanifolket/taterne».

Kunstprosjektet Tankeplass søker kunstkonsulent

Fem kunstprosjekter i tilknytning til Pilegrimsleden mellom Oslo og Trondheim skal realiseres i fem kommuner i Innlandet.

Spelejenta på turné i Valdres

Den kulturelle skolesekken er på turné basert på en tekst av Jon Fosse og på dans og folkemusikk fra Valdres.

Bibliotekene har fått prosjektmidler til aktiv formidling

Nasjonalbiblioteket tildeler 856 000 kroner til aktiv formidling ved 12 folkebibliotek i Innlandet.

Kunstprosjektet Tankeplass får 3,4 millioner

Sparebankstiftelsene Hedmark og DnB har begge bevilget 1,7 mill til kunst i fem nye Innlands-kommuner.

Bli med inn i Kunsten å lære-undervisningen

I to år skal skoler i Innlandet bruke kunstfaglige undervisningsmetoder. Ensomme troll er én av dem.