Kva kulturaktivitet skal du gå på i 2024?

Innlandet fylke er fullt av spanande kulturaktivitetar året rundt. Noko for ein kvar smak.

Brearkeologien i Innlandet styrkes i fylkesbudsjettet

Klimaendringene fører til at isen i høyfjellet smelter og forhistoriske funn kommer frem i dagen. Nå styrkes arbeidet.

Satsing på romanifolket/taternes historie

Romanifolket/taternes kulturminner er en viktig del av den norske historien og skal sikres. Har du kunnskap å dele?

Endring i søknadsfrist på utviklingsprosjekt kunst og kultur

Ny frist på støtteordninga er 1. februar 2024

Svært sjelden gullmynt funnet i Innlandet

Vi har fått inn en sjelden bysantisk gullmynt fra Valdres. Var det Harald Hardråde som brakte den hit?

Gamle hus skaper attraktive bygder

Ny bygningsvernsrådgiver i Kongsvingerregionen. Det redder flere gamle hus.

Viktig valdreshistorie på kartet

Moderne teknologi gir oversikt over jernvinneanlegg frå vikingtid og mellomalder i alle kommunene i Valdres.

Står du støtt?

Årets tema på ungdomskonferansen LoggINN var «Stå støtt» og i løpet av to dager ble det reflektert over dette.

Ny nettside for deg som er ung i Innlandet

På UngInnlandet.no finner du oversikt over fylkeskommunens ungdomsordninger i Innlandet.

Innlandsmodellen i bygningsvern

Det skal være enkelt å eie fredete hus.