Viktig valdreshistorie på kartet

Moderne teknologi gir oversikt over jernvinneanlegg frå vikingtid og mellomalder i alle kommunene i Valdres.

Står du støtt?

Årets tema på ungdomskonferansen LoggINN var «Stå støtt» og i løpet av to dager ble det reflektert over dette.

Ny nettside for deg som er ung i Innlandet

På UngInnlandet.no finner du oversikt over fylkeskommunens ungdomsordninger i Innlandet.

Innlandsmodellen i bygningsvern

Det skal være enkelt å eie fredete hus.

Snart 100 år gammel bensinstasjon har igjen blitt en perle

Den holdt på falle fra hverandre. Nå har bensinstasjonen nord i Lillehammer fått nytt liv.

Søk tilskudd til skjøtsel og tilrettelegging av kulturminner

Kommuner og frivilligheten kan søke midler til automatisk freda kulturminner i 2024. Frist 15. desember 2023.

Hvorfor er Innlandet så spesielt da?

Hva ville du fortalt om og vist fram til søskenbarnet som kommer på uventet besøk?

– Kultur er limet i samfunnet

Drivkraft, mangfold og kulturen si rolle i samfunnet. – Kulturen har ein verdi som ikkje viser att i budsjetta.

Mjøskastellet - ikke bare en vanlig ruin

Landets største kjente middelaldertårn lå på Steinsholmen i Mjøsa. Nå sikres restene etter kongens kastell.

Seks bibliotek i Innlandet på topp 20-liste

Lom, Vang, Våler, Tynset, Os og Tolga er blant dei 20 beste i landet i 2022.