Teater Innlandet får ny direktør

Mathis Junker Gran blir Teater Innlandets nye direktør. Junker kommer fra stilling ved Munch-museet.

Mathis Junker Gran blir Teater Innlandets nye direktør - Klikk for stort bildeMathis Junker Gran blir Teater Innlandets nye direktør Teater Innlandet

- Det er med stor glede vi kan fortelle at Mathis Junker Gran blir Teater Innlandets nye direktør. 

Gran kommer fra stillingen som teamleder ved Munchmuseet og har tidligere vært administrativ leder ved Teater Manu, opplyser Teater Innlandet i en pressemelding

Erfaren kulturleder med stor nettverk nasjonalt og internasjonalt

Mathis Junker Gran har en solid formell kompetanse og akademisk bakgrunn med blant annet en master i styring og ledelse fra Høgskolen i Oslo og Akershus og bachelor i kunst- og kulturforvaltning fra Universitetet i Stavanger. 

Han har bred erfaring fra kulturfeltet nasjonalt og internasjonalt, samt har ledet større tverrfaglige endrings- og utviklingsprosjekter. Mathis tiltrer ved teatret 1. august 2023.

Imponerte ansettelsesutvalget

-Med Mathis får teatret en svært kompetent direktør med bred og lang erfaring fra kunst- og kulturbransjen. Han har gjennom ansettelsesprosessen imponert ansettelsesutvalget med sitt engasjement for kunsten og driften av en kunstinstitusjon. Jeg er svært trygg på at vi får en direktør som kommer til å bidra sterkt til Teater Innlandets videre utvikling i årene som kommer, avslutter teatersjef Thorleif Linhave Bamle.

Les mer om Teater Innlandet her